Stort tillykke til Kawa🥰

16. januar 2024af deniz0

 

Stort tilykke til Kawa🥰På kontoret ligger denne sag os på tæt på hjertet, da Kawa på mange måder har forsøgt at få sin søn tilbage. 

Kawa’s søn blev bortført til Tyskland. Kawa har håbløst både kontaktet Politiet og Familieretshuset for at bede om hjælp, dog uden held. Vi har kæmpet for Kawa’s sag og været i dialog både med Koordinationsenheden for Børnebortførelser hos Social-, Bolig- og Ældreministeriet samt med de tyske myndigheder. Nu er Kawa forenet med sin søn, og vi har også sikret, at han både fik bopælen og fuld forældremyndighed. Sønnen Jaydan går nu i skole og er meget glad for at bo hos sin far. 

Vi takker for et godt samarbejde og for tilliden til os 🙏🏻🙏🏻

Kontakt D&A Law Firm ApS for at få din sag gratis vurderet. Du kan kontakte os på 31358111 eller på mail info@dalawfirm.dk
Stort tilykke til Kawa🥰
På kontoret ligger denne sag os på tæt på hjertet, da Kawa på mange måder har forsøgt at få sin søn tilbage.
Kawa’s søn blev bortført til Tyskland. Kawa har håbløst både kontaktet Politiet og Familieretshuset for at bede om hjælp, dog uden held. Vi har kæmpet for Kawa’s sag og været i dialog både med Koordinationsenheden for Børnebortførelser hos Social-, Bolig- og Ældreministeriet samt med de tyske myndigheder. Nu er Kawa forenet med sin søn, og vi har også sikret at han både fik bopælen og fuld forældremyndighed. Sønnen Jaydan går nu i skole og er meget glad for at bo hos sin far.
Vi takker for et godt samarbejde og for tilliden til os 🙏🏻🙏🏻
Kontakt D&A Law Firm ApS for at få din sag gratis vurderet. Du kan kontakte os på 3135811 eller på mail info@dalawfirm.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FØLG OSSociale Medier

Copyright D&A Law Firm ApS. Design by JethroDesign

Copyright D&A Law Firm ApS. Design by JethroDesign