D&A Law Firm har netop vundet en sag i FamilierettenūüßĎ‚Äć‚öĖÔłŹ

18. januar 2023af deniz0

D&A Law Firm har i en sag om udlevering af barnet repr√¶senteret en mor til to b√łrn, hvor faren havde tilbageholdt det ene barn og n√¶gtet at udlevere det ene barn til moren.

Udgangspunktet i Danmark er, at alle b√łrn har ret til samv√¶r med begge deres for√¶ldre, men samtidigt skal man beskytte barnet mod vold eller anden behandling, der kan uds√¶tte barnet for skade eller vold, herunder psykisk vold. Det er ligeledes vigtigt, at for√¶ldrene ikke ud√łver samarbejdschikane, hvilket er tilf√¶ldet i n√¶rv√¶rende sag, idet faren uberettiget har tilbageholdt barnet for at chikanere moren. Farens uberettigede tilbageholdelse har haft indflydelse p√• barnets trivsel, idet barnet var meget yderst p√•virket af situationen, is√¶r da barnet blev afsk√•ret fra at have kontakt med sin mor. Det er vores vurdering, at der var tale om psykisk vold mod barnet.

Retten og den b√łrnesagkyndige har afholdt en b√łrnesamtale med barnet, hvorefter den b√łrnesagkyndige kom frem til, at barnet var meget p√•virket af situation. Sagen endte med at retten afsagde en kendelse om, at faren skal udlevere barnet til moren.

I D&A Law firm f√łrer vi ikke blot familieretlige sager. L√¶s mere om vores specialomr√•der p√•¬†www.dalawfirm.dk

Gratis rådgivning

Du er ligeledes velkommen til at kontakte os såfremt du har behov for en vurdering af din sag, hvilket vi tilbyder gratis.

M: +45 31 35 81 11

@: info@dalawfirm.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

F√ėLG OSSociale Medier

Copyright D&A Law Firm ApS. Design by JethroDesign

Copyright D&A Law Firm ApS. Design by JethroDesign